Arrangementer

Kommende arrangement 2023

Liv i Landet er et hyggeligt familiearrangement for alle, som godt kan lide at være i kontakt med natur, dyr, landbrug og maskiner.

Hvert år afholdes der Liv i landet på Kongsgaarden i Vester Broby. Kongsgaarden er en dejlig hyggelig og charmerende museumsgård, hvor man kan nyde de dejlige omgivelser og komme ind i bygningerne. Her kan man se, hvordan både mennesker og dyr boede før i tiden.

Læs mere på Kongsgaarden Vester Broby


På Liv i Landet hygger vi med god underholdning, gammelt landbrug, børnedyrskue, kæphesteskue, ponyridning, voltigering, veteranmaskiner, nye maskiner og dejlig mad i vores dyrskuekro.

Kom og oplev

Børnedyrskue:

Hvor børn og unge over 6 år udstiller deres kæledyr og deltager i konkurrencer, og får nye venskaber i hyggelige omgivelser.


Arrangementet i 2023 koster 250 kr pr. barn og dyr - incl. forplejning og overnatning fra fredag d. 18. august kl. 17.00 til Lørdag d. 19. august (150 kr. uden overnatning).

Det koster 50 kr pr. ekstra dyr, men det er dog kun tilladt at medbringe 1 hest. Men man må gerne have flere smådyr med.

Tilmelding foregår her på hjemmesiden. 

Underholdning:

Der vil i løbet af dagen være underholdning i ringen for både børn og voksne. bla. en falkoner, optrædener på hest, voltigering (akrobatik til hest), fremvisning af traktorer og meget andet.

Der vil også være aktiviteter rundt på pladsen, som aktiviteter for børnene - herunder ballonsjov med Klovnen Abricos kl 11-12 og en kæphestebane, hvor du kan låne en kæphest og prøve at spinge over forhindringerne.

Ponyridning:

Få en trække-tur på en pony.

Der vil altid være en sød hjælper med på turen.


Turen koster 20 kr, som betales på pladsen. 

Kæphesteskue

Lørdag d. 19. august 2023 vil der også være et kæphesteskue!


Deltagelse koster 20 kr, som betales forud ved tilmelding.

Tilmeldingen forgår her på hjemmesiden.


Gammelt landbrug:

Se gammelt landbrug i arbejde. Der harves, pløjes og høstes med heste og veterantraktorer.

Kom også og se selvbinder og tærskeværk i brug.

Ligesom i de gamle dage.

Traktorer:

Gamle traktorer, hvor I kan se nogle af dem i brug. 

Kræmmermarked:

Fredag d. 19. august 2023 kl. 10-17 inviterer vi kræmmere ind på pladsen, så har du lyst til at deltage med dine ting og aktiviteter, kan du tilmelde dig ved at sende en e-mail til kgbroby@mail.dk

Det koster 200 kr. pr. 3 facademetre. 


Dyrskuekroen:

Kom og smag vores dejlige mad i dyrskuekroen, hvor vi kan tilbyde forskellige slags mad, så der er noget for alle.